ثعلب بستنی سانروز
بستنی خونگی یه چیز دیگست!!آموزش بستنی » بستنی سنتی زعفرانی
بستنی سنتی زعفرانی

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی :
1- زرده تخم مرغ را می زنیم تا زرده سفت و کشدار شوند
2- شیر را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید و بعد آرام آرام روی زرده ها می ریزیم و هم می زنیم تا زرده ها نبرد
3-
شکر و پودر ثعلب را به خوبی با هم مخلوط می کنیم
4- سپس شکر و ثعلب مخلوط شده را به شیر اضافه می کنیم
5- تمام مواد را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم بماند
6- زعفران ، خلال پسته و خلال بادام را داخل مواد ریخته و آنرا به خوبی مخلوط می کنیم
7- مواد را از روی حرارت بر می داریم
8- مواد را ابتدا داخل ظرف فلزی ریخته و بگذارید مقداری خنک شود
9- قالب را داخل فریزر می گذاریم
10-
هر ۱۵ دقیقه یکبار باید بستنی را از فریزر درآورد و به صورت عمودی آنرا هم بزنید تا هنگام هم زدن مقداری هوا با مواد مخلوط شود و به اصلاح حباب ریز در بستنی ایجاد شود
11- این کار را چندین بار باید تکرار کرد تا یخ نزند و بستنی به عمل بیاید
12- بستنی سنتی زعفرانی شما آماده است، نوش جان

شکر : 5 قاشق غذاخوری
شیر تازه : 1 لیوان
زعفران آب شده : 1 قاشق غذاخوری
ثعلب : 1 قاشق چایخوری (خرید ثعلب)
خلال پسته : 1 قاشق غذاخوری
خلال بادام : 1 قاشق غذاخوری


با سلام.
واقعا لذت بردم از سایتتون و آموزش هاش . لذت خوردن بستنی رو با ساختن و کمک کردن مشترک توی خانواده و اینکه حتی توجیه اقتصادی داشته و اینکه حتی سلامت بستنی تو این دوره کرونا واقعا عالی بود .
ممنون از زحماتتون .
انشاله همیشه در کنار خانواده گرامی سلامت باشید